nuffnang ads

Monday, 13 June 2011

KALAU MALU BERTANYA SESAT JALAN....TAKUT MENCUBA GAGAL...KALAU BODOH SOMBONG TAK KEMANA...(itula umpamanya diri kami)

Hey you all!!! sehat?? :) lately ni cuaca panas betul kan...ramai juga yg demam2 sakit2..
pastikan minum air masak yg banyak...elakkn dari dehydrated. (ok tersasar dari tajuk) hahahaha...


ok back to the issues...today kami just nak share2 je..(sharing is caring kan...)
tak de banyak nak tulis..just nak tunjuk antara2 ilham yg ada dikepala.. senang 
cerita, bahan2 rujukan kami la... :) 


first
blog ini...uhhhh! superb!! love all the style...street fashion yg sungguh cun! tak caya? 
tgk la.. :)








ini antara style2 yang menjadi rujukan(reference) kami... blog ni diperkenalkan 
oleh seorang kawan baik saya...Tengku Norashikin Tengku Ariff..dulu lagi..time2 
blaja kt U dulu...thanks Teng... untuk entry2 lain sila click link ini...http://thesartorialist.blogspot.com/ 


second, 
blog ni pun sgt2 superb! banyak yg _IN punya trend..siap ada segment DIY taw... 
meaning sometimes nak berfashion ni tak perlukan modal yg besar...recycle pun 
ok jugak! janji nampak cun! kan... :) so tgk ni!











ha, what did i said?? hehehee cun kan!!! so if nak tgk lebih banyak click link ini..
http://shedoursummerskin.blogspot.com/....


actually banyak lagi...tp xpe..next time kita share2 lg k...semoga zaf.co nnt akan menjadi reference jugak...insyaALLAH amin. 


assalammualaikum... peace! :)

2 comments:

  1. kan.... :) if awak ada blog2 best2 share2 la eh...thanks.

    ReplyDelete